Spring, please come back.

Hier word ik nou zo verdrietig van. Worden we verleid met dit heerlijke weer. De vogeltjes fluiten. De bloemetjes beginnen te bloeien. Het is toch lente? Ja toch? Tot dat je checkt wat het weer voor de volgende week zal zijn. Was het vandaag nog 18 graden, zo zal de temperatuur volgende week flink gaan dalen. 8 graden is voorspeld voor woensdag. 8 graden.

Can you see what i see?

Ik huiver (letterlijk en figuurlijk) bij de gedachte dat ik volgende week weer mijn jas aan moet, zelfs als ik om 12 uur naar buiten ga. Eigenlijk was ik al zo blij dat eindelijk de lente weer begon, en nu trekt ze zich toch weer terug! Het is net zo leuk… Die lente… Thuis komen en lekker in het zonnetje kunnen zitten in de tuin, naar buiten gaan zonder jas, wakker worden met het zonlicht, en zelfs huiswerk maken is leuker als het zonnig is (als je buiten kan zitten dan).

Please Come Back

Nou wordt het zodra we het einde van april naderen wel steeds ietsje warmer, maar nog steeds niet echt overweldigend lekker. Stiekem hoop ik gewoon dat het weerbericht het fout had, en dat ik ook volgende week weer lekker op mijn terras kan zitten!

Advertenties

3 gedachtes over “Spring, please come back.

  1. curlycreative zegt:

    Tsja, het klinkt niet erg warm, het is wel normaal voor deze tijd van het jaar.. Komt vast wel weer goed hoor. Wat we nu hebben is heerlijk maar het strookt niet met hoe het hoort te zijn 😉

    Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s